Tu delft of vu amsterdam

Is de tu delft moeilijker dan de vu amsterdamook waar is eer meer nachtleven?

Ik weet niet welke ik moet kiezen, technishe informatica bij tu delft of computer science bij vu amsterdam. welke introductie week is het leukst en niet te geeky de owee of de vu intree week? en het belangerijkste, welke universiteit is het moeilijkst?

alvast bedankt

Antwoorden: Tu delft of vu amsterdam

Avatar

Ik wil niet onvriendelijk zijn. Maar allereerst lijkt het me van levensbelang dat je je leert duidelijker uit te drukken. Je vraag stikt van de grammaticale fouten en leidt aan een gebrek aan interpunctie.

Om verder op je vraag in te gaan:
Nederlandse en Vlaamse onderwijsinstelligen zijn onderhevig aan accreditatie. Dat betekent dat een commissie van gespecialiseerden de instellingen bezoekt en deze op hun kwaliteit beoordeelt. Dit wordt gedaan om op alle universiteiten in Nederland en Vlaanderen een consequent niveau te waarborgen. Verschillen tussen universiteiten zijn daardoor nihil.

Als ik jou was zou ik de curricula van beide opleidingen opvragen. Daar staat precies in welke vakken je kunt verwachten en in welke vorm de toetsing plaatsvindt (essay, examen).

Wat betreft 'geekiness'. Delft en Amsterdam zijn beide grote studentensteden. Voor 'saai' en 'geeky' hoef je je denk ik geen zorgen te maken. Je kunt van de introductieweken vast een hoop filmpjes vinden op YouTube.

Veel succes met je nieuwe opleiding.
RolandHaveren | 30-06-2014 12:05Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Tu delft of vu amsterdam