Chinezen met spleetogen

Waarom hebben chinezen spleetogen?

Waarom hebben zij spleetogen en wij niet?

Antwoorden: Chinezen met spleetogen

Avatar

De “spleetoog” komt voor bij het Aziatische of Mongoolse ras voor. De spleet die tussen het onderste en bovenste ooglid de zgn. lidspleet, komt bij iedereen voor. Bij de Aziatische rassen is er echter een extra plooi, die ervoor zorgt dat het bovenste ooglid bij het openen van het oog onder de huid erboven gevouwen wordt.Dit kenmerk is in de loop van de evolutie ontstaan als aanpassing aan de koude wind, die voorkomt op de centraal-aziatische vlaktes.
Frank | 17-04-2008 11:41 0.0

Avatar

Maar elke ras is anders what the fuck eerst zijn de zwarte de dupe nou weer aziaten wtf
12-10-2008 18:23

Avatar

Waar slaat dat gescheld nou weer op?
Frank | 12-10-2008 19:38

Avatar

Ik zou het geen spleetoog noemen, lijkt dus op een spleetoog :S
Maar ik vind het wel mooier dan normale ogen :D
23-11-2008 18:52

Avatar

De eerste mens is ontstaan in Afrika en was waarschijnlijk bruin.
Doordat ze gingen trekken naar andere gebieden pasten ze door de tijd, evolutie, zich aan, aan de weersomstandigheden, klimaat en invloed van plaatselijke voedsel waardoor ze donkerder of blanker werden, een platte of spitse neus kregen, grote ogen of spleetogen kregen, kort gedrongen bouw of lange ledematen kregen, enz.
25-03-2009 12:19

Avatar

@ Anoniem, onderaan, dat is een theorie, based on nothing.
05-08-2009 23:47

Avatar

Het is anders wel wetenschappelijk bewezen...
20-01-2010 20:22

Avatar

De verklaring van de evolutionist: als hij het niet weet verzint-ie maar iets. Want als het door de koude wind is ontstaan, hebben wij hier nooit koude wind gehad of verder in het Noorden zoals Noorwegen enz.?
Maar ik geef toe: ook ik weet het niet, hoewel ik het dolgraag zou willen weten.
Misschien is het een samenspel van felle koude en grote hitte, die de natuur een kleine aanpassing deed maken. God gaf immers de mogelijkheden tot kleine aanpassingen binnen een soort of verwante groep; maar ik weet: God a;s Schepper wordt door verreweg de meesten naar het land der fabelen verwezen.
29-03-2010 21:10

Avatar

De evolutietheorie zegt net dat de mens zich niet aanpaste aan nieuwe omstandigheden maar dat diegene die het best waren uitgerust (dus voorzien van vb lange of korte benen waar nodig) overleefden en dus voortplanten en hun genen (korte of lange benen) doorgaven aan het nageslacht.

fictief voorbeeld: er is een dier dat zijn eten vindt in een boom. Om van boom naar boom te gaan moet hij (omdat hij niet kan vliegen) naar beneden, over de grond. Hierdoor verbuitk hij energie en is kwestbaarder voor vijanden. Op een dag wordt een van die dieren geboren met vliezen tussen zijn poten. foutje van de natuur. Hij is dus eigenlijk 'anders valide'. Hij ontdekt dat hij met die vliezen van de ene boom naar andere kan 'zweven' daardoor hij rapper op de andere boom is zonder blootgesteld te worden aan de 'grondvijanden'. Zijn nageslacht heeft die vliezen ook en terwijl de vlies-loze soortgenoten uitgedund worden door de vijanden leven ze verder. Na verloop van tijd zullen de vlies-hebbende de vliez-lozen overleven.
10-08-2010 13:49

Avatar

Erg logisch.
Maar ik denk dat logisch precies in de definitie van evolutie past.
31-12-2010 15:50

Avatar

Toen God de mens creerde keken de Chinezen net zijn kant uit
03-03-2014 11:47Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Chinezen met spleetogen