Help , Ben ik het?

Help , Ben ik homo?

Hai,
Ik fantaseer vaak over seksuele gevoelens voor een jongen, ben 12 jaar, en ik heb heel erg het gevoel dat ik homo ben, ik zit er niet zo mee om het te vertellen aan m'n ouders, maar ik ben bang om het te vertellen op school, zou dit moeten? Het liefst wil ik dit niet vertellen, want ik ben bang dat ik er mee word gepest, eerder ben ik ook al gepest met : meisje! omdat ik k3 leuk vond,
ik weet niet goed wat ik moet doen! xAnoniempje

Antwoorden: Help , Ben ik het?

Avatar

Natuurlijk hoef je het niet aan je klas te vertellen. Maar je bent 12 heb je al wel eens met iemand tonggezoend ik denk het niet of wel? Ik bedoel hiermee te zeggen je bent wel heel erg jong (misschien te jong) om je seksuele voorkeur te bepalen. Het kan best zijn dat je homo bent naar ik denk niet dat je dat op deze leeftijd kan weten. Misschien heb je een keer naar een jongen gekeken en dacht je toen wel dat je homo was. Ik denk dat dat idee tussen je oren is blijven zitten. Ik stel eigenlijk voor dat je je er nu nog niet zo druk om maakt (dat is ook helemaal niet nodig want homo zijn is helemaal niet verkeert). En je over 3 jaar wanneer je misschien al een serieuze vriendin (of meerdere) hebt gehad je er nog eens overna gaat denken. Ik hoop dat ik je hiermee toch wat heb geholpen.
123 | 04-02-2013 19:49

Avatar

Echt bedankt, néé, ik heb nog geen vriendin/vriend gehad! bedankt voor je reactie
07-02-2013 19:35

Avatar

Graag gedaan! Ik hoop denk echt dat als je wat verder bent je er van zelf wel achter komt. Nu misschien vervelend maar wat ik zeg: hou je er maar niet zoveel mee bezig het is echt geen probleem als je homo bent daar is niks mis mee.
123 | 10-02-2013 22:24Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Help , Ben ik het?