Wat doe ik hier aan?

Moet ik uitkomen of hij En hoe?

Beste Kwero\\\'ers,

Ik zit in de vijfde klas havo en sinds dit jaar ben ik er achter gekomen dat een klasgenoot van mij, net als ik, zonder twijfel homo is. Hij weet het niet van mij en ook niet dat ik het van hem weet. Maar ik heb echt een crush op hem en ik zou het hem ook zo gunnen dat hij ook mensen heeft om \\\'t aan toe te kunnen vertrouwen.

Nu is dit een aardig probleem in onze \\\'cult\\\' want ik woon midden in de biblebelt, wat het des te lastiger maakt om uit te komen en hij zich daarom uit schaamte al zijn hele leven als hetero gedraagt.

Hij kijkt vaak naar mij, en ik vaak naar hem, toch heb ik het idee dat hij denkt dat ik hetero ben omdat ik aardig veel met meiden praat en lach en het waarschijnlijk op hem overkomt als flirten. (en ik mij in de klas ook als hetero gedraag)

Hoe kan ik een eerste stap zetten? En welke stap met dat zijn? Ik kan niet zomaar naar \\\'m toe lopen en erover beginnen want hij schaamt zich er zonder twijfel enorm voor.

De achterstand van deze culture ontwikkeling in de biblebelt is wat dat betreft wel een probleempje, hopelijk heeft iemand een antwoord of suggestie, zou mij enorm helpen!

Antwoorden: Wat doe ik hier aan?

Er zijn geen reacties gevonden.Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.