Brains.

Waarom denken mensen zoveel?

Mensen denken veel te veel denk ik. Ik denk namelijk dat er vaak misverstanden ontstaan doordat mensen zoveel denken en allerlei dingen gaan bedenken die andere mensen niet zo bedoelen en dat helemaal niet zo denken. Denk ik.

Antwoorden: Brains.

Avatar

Als we niet konden denken dan kon ik niet antwoord geven op deze vraag, beter nog, dan kan kon jij niet deze vraag stellen. Dan zou deze website niet bestaan en de wereld zoals wij hem kennen ook niet.

De wereld zou er dan niet zijn, want hoe konden de dino's denken? Hoe konden de holbewoners deken? Etc etc etc

(christelijk) Hoe kon god denken? Misschien is hij wel perfect. Maar dan kon hij nog steeds niet denken, want als niemand kan denken kan ook echt niemand het. Zelfs hij/zij niet. (god is onzijdig, zover wij weten, hij is perfect, wij kunnen hem/haar niet zien, wij weten eigenlijk helemaal niets van hem/haar)

Ik denk namelijk dat er vaak misverstanden ontstaan doordat mensen zoveel denken en allerlei dingen gaan bedenken die andere mensen niet zo bedoelen en dat helemaal niet zo denken. Denk ik.

Dat is waar, zoiets heet vooroordelen, iets denken voordat je het zeker weet.
03-07-2009 13:32Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Brains.