Moet iedereen het weten?

Moet iedereen weten dat ik een enorm bedrag heb gewonnen in de loterij?

Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een enorm geldbedrag gewonnen in de loterij. Laten we zeggen dat het meer dan 1 miljoen euro is... meer zal ik daarover maar niet zeggen. Nou vraag ik me af of ik dat aan mijn vrienden en kenissen moet vertellen, want ik ben bang dat ze er dan misbruik van zullen maken. Ik sta er om bekend dat ik altijd voor mijn vrienden klaar sta, en ik heb in het verleden ook al vaker kleine bedragen uitgeleend. Nou wil ik niet dat mensen nu denken dat ze grotere bedragen van me kunnen lenen... Dus wat denkt u, moet ik mijn vrienden vertellen dat ik de gelukkige winnares ben van een bedrag boven de 1 miljoen?

Antwoorden: Moet iedereen het weten?

Avatar

Zou ik echt niet doen, hooguit mijn naaste familie. Als je zo'n grote prijs bij staatsloterij of lotto wint krijg je toch ook altijd iemand die je adviseerd hoe je het beste met je geld kunt omgaan, of vergis ik mij daarin. Veel plezier trouwens met je "hoofdprijs".
Irma | 23-07-2008 17:29

Avatar

Ik zou het houden op je directe familie anders krijg je ineens heel veel "vrienden" zet het weg en doe normaal niet ineens extreem je leven wijzigen. houd het lekker voor jezelf.
Rebornhero | 24-07-2008 13:19

Avatar

Je kunt er wel lekker populair mee wordeXD ma ff serieus kijk gewoon goed uit met wie je het verteld, komt wel goed joh!
24-07-2008 19:43

Avatar

Nee hoor, waarom zou je dat moeten vertellen.Anderen vertellen jou toch ook niet hoeveel ze op hun rekeningen staan hebben.Het enige wat je daarmee zou veroorzaken is dat je ineens een hoop golddiggers op je af krijgt.En een hoop jaloezie opwekt bij andere.Je haalt jezelf alleen maar een hoop ellende op de hals.
LadyLuna | 07-09-2008 16:46

Avatar

Ik zou het ook niet vertellen. Als je het wel vertelt, gaat het heel snel de omgeving rond met alle negatieve gevolgen. Wat win je ermee als je het wel aan iemand vertelt? Aan de andere kant is het natuurlijk wel leuk om zoeiets met iemand te delen, maar pas op met wie!
Frank | 08-09-2008 09:08

Avatar

Ben je sowieso niet al op tv gekomen? Want dat is meestal zo met mensen die grote bedragen winnen. ;) Anders zou ik het idd gewoon aan je naaste familie vertellen, en verder mooi wegzetten en genieten van het leven!
Geert93 | 10-09-2008 16:33Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Moet iedereen het weten?