Rook intrekken of uitblazen?

Is roken gevaarlijk?

Hallo iedereen ik ben 14 jaar en ik wil roken. Roken, iedereen weet het wat het gevolgen zijn van roken, maar ik bedachte als ik nu ook zal roken kan het kwaat zijn. Als ik zal roken zal ik de rook niet doortrekken naar mijn longen gewoon in mijn mond en uitblazen. Wat is het best rook intrekken of gewoon in je mond en uitblazen. Astublieft laat een reactie achter...

Antwoorden: Rook intrekken of uitblazen?

Avatar

Het beste van de 2 zal zijn dat je het niet inademd, maar ook de rook in je mond even vasthouden is niet goed voor het slijmvlies in je mond.
Beter is er helemaal niet mee te beginnen. Ten eerste zal je worden uitgelachen als je de rook niet inademd en dat pushed you om het dan toch maar te inhaleren. En stel dat je het lekker vindt, dan raak je verslaafd, want nicotine is verslavend en dan zit jij de rest van jouw leven met een probleem. WANT het beschadigd je gezondheid op allerlei manieren en het kost handen vol geld aan de sigaretten, maar ook later wanneer je gezondheidsproblemen hebt.
Begin er daarom maar beter niet aan, want je komt er niet (of heeeeeeeeeeel moeilijk) weer vanaf als je eenmaal rookt.
Wat je wel kunt doen is het een keertje proberen als je heel nieuwsgierig bent. Inhaleer dan heel diep, dan weet je gelijk hoe het voelt. Doe het hierna nooit meer, maar vertel tegen je vrienden dat je gerookt hebt en dan je het vet smerig vond en dat jij je leven daarmee niet wilt verkloten.
Je hoeft je nergens voor te schamen als je niet rookt, want rokers zijn stom, jij NIET! ;)
Sunny | 13-12-2010 16:58

Avatar

Bedankt om een reactie achter te laten. En je hebt helemaal gelijk:-)
Gentenaar | 14-12-2010 19:08

Avatar

Rokers zijns stom, owkee... Mensen die elke dag naar de Mac donalts gaan... of altijd vet eten tot hun buikje zo iets van 200 KL is... Dit is dus doodelijker dan roken.,

Noem ons niet stom... voor de rokers. Wij genieten... Eerder dood gaan? Ach, jahh... iedereen gaat oplaatst dood.
08-01-2013 19:46

Avatar

Je kan roken niet goedpraten door te zeggen dat het eten bij de McDo ook ongezond is. Roken doe je iedere dag, en naar de McDo gaan niet.
We weten allemaal dat roken, veel vet eten, veel alcohol en weinig beweging slecht is. Doe hier je voordeel mee.
Frank | 15-01-2013 15:42Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Rook intrekken of uitblazen?